EKK'de istihdam zirvesi yapılacak

Ekonomi Koordinasyon Kurulu "istihdam gündemiyle" yarın toplanacak. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın başkanlığında toplanacak olan EKK, sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla "İstihdam Zirvesi'ne" dönüşecek. EKK'ya bakanlar ve ilgili kurum ve kuruluşların bürokratlarının dışında 10'un üzerinde sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katılacak.

Yayınlanma: 07.06.2010 - 08:51
Abone Ol google-news

EKK yarın Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın başkanlığında Başbakanlık'ta toplanacak. Hükümetin hazırlıklarını sürdürdüğü "İstihdam Paketi'nin" görüşüleceği EKK'da, sivil toplum kuruluşlarının geniş katılımıyla adeta "İstihdam Zirvesi'ne" dönüşecek. Edinilen bilgiye göre EKK Bakanları dışında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer'in ve ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleştirilecek olan EKK'da, 10'un üzerinde sivil toplum kuruluşunun temsilcileri hazır bulunacak. EKK'ya katılması beklenen sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütleri şöyle:

"Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği, Müstakil Sanayici İşadamları Derneği, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türk-İş, Hak-İş, Memur-Sen, DİSK, KESK, Kamu-Sen."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler