"Dört köpekle evde kaldım"

Petek Dinçöz'ün boşanırken sözleşmeyle istediği köpeklerin Can Tanrıyar'a kaldığı ortaya çıktı. Köpeklerin herkese saldırdığını söyleyen Tanrıyar, "Belki de Petek eve kadın girmesin diye böyle bir tuzak kurdu. Bu gidişle evde kalacağım" dedi.

Yayınlanma: 07.06.2010 - 19:28
Abone Ol google-news

Petek Dinçöz, 10 yıllık ilişkilerinin ardından 2 yıl evli kaldığı Can Tanrıyar’dan üç ay önce boşanırken yaptığı sözleşmeyle herkesi şaşırtmıştı. Milliyet'in haberine göre, Dinçöz, hazırladığı 6 maddelik sözleşmenin 4. maddesine “Tarafların sahibi olduğu Yorkshire Terrier cinsi Bıcır, Çıtır, Loli ve Lucy isimli 4 köpek Petek Dinçöz’de kalacaktır. Can Tanrıyar köpekleri istediği zaman görebilecektir” maddesini koydurmuştu.

Geçen aylarda canlı yayında önce Alişan’ı kovalayan, ardından da Beyaz’a saldıran 4 medyatik köpeğin velayetinin son tahlilde Tanrıyar’da kaldığı ortaya çıktı. Dinçöz yeni taşındığı Akatlar’daki sitede köpek dolaştırmanın yasak olduğunu öğrenince kararından vazgeçti ve 4 köpeğinin velayetini Zincirlikuyu’da oturan Tanrıyar’a verdi. Dinçöz, haftada bir gün 4 köpeğini alıp gezdiriyor, ardından da yeniden “Mor Adam” diye hitap ettiği Tanrıyar’a teslim ediyor. 
 

‘Bana tuzak kurdu’

Haftanın 7 günü köpeklerin kendisinde kaldığını belirten Tanrıyar ise şöyle konuştu:
 “Köpekler benim başıma kaldı. Bu yüzden eve kimseyi alamıyorum; herkese havlıyor, saldırıyor ve Petek’i istiyorlar. 4 köpek beynimde oturuyor; biri kafamda, biri ayağımda... Belki de Petek, son dakika eve kadın girmesin diye bana böyle bir tuzak kurdu. Eve erkek arkadaşlarımı bile alamazken, kızları bunlar paramparça eder. Yalnız yaşayabilen bir adam değilim ama bu köpeklerden de vazgeçemeyeceğime göre bu gidişle kesin evde kalacağım.”

Ve 'Mor adam' lakabına alıştı

Dinçöz’ün yeni çıkardığı single çalışmasında kendisine ithaf ettiği “İşte Böyle Morarırsın” isimli şarkıdan yola çıkarak “Mor Adam” adını taktığı Tanrıyar, bu lakaba da alıştığını söyledi. “Arkadaşlarım da bana ‘Mor Adam’ diyor. Yüz defa söylenince insan kabul ediyor” diyen Tanrıyar, Dinçöz’ün artık kendisiyle konuşmadığını da söyledi. Tanrıyar, Dinçöz’ün “Can benim sayemde ünlü oldu ve kadınların ilgisini çekti” açıklamasıyla ilgili olarak da şöyle konuştu: “Evet dediği doğru. Petek’ten sonra yüzüm fena halde tanındı. Ama ben oyuncu ve şarkıcı değilim, şöhretin bana faydası yok. Daha çok zararı var; rahat hareket edemiyorum.”
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler