Sav'dan Tekin açıklaması

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, eski CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'in hizmetlerinden partinin yararlanabileceğini belirterek, ''Ama siyaseti bireysel kaygılara indirgememek lazım. Siyaset takım oyunudur'' dedi.

Yayınlanma: 08.06.2010 - 12:52
Abone Ol google-news

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, TBMM'de gazetecilerin, eski İstanbul İl Başkanı Tekin'e ilişkin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, ''Siyasette yanlış yapan, mutlaka karşılığını bulur, demiştiniz. Siz Tekin'in yanlış yaptığını mı düşünüyorsunuz?'' sorusu üzerine Sav, o anlamda bir şey söylemediğini belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay'ın açıklama yaptığını anımsatan Sav, konuyu abartmamak gerektiğini ifade etti. Sav, ''Parti, kişilerin üstündedir. Parti, başarı çizgisini yakalamıştır. Hepimiz partinin en önde neferleriyiz. Bu parti, herkesin çalışmasından, katkısından yararlanacaktır kuşkusuz'' diye konuştu.

Sav, Tekin'in, Parti Meclisi üyesi olduğuna işaret ederek, MYK'ye seçilmemesinin, daha değişik duygulara yol açmaması gerektiğini kaydetti.

Tekin'in de hizmet etmiş arkadaşları olduğunu dile getiren Sav, ''Daha da parti, hizmetlerinden yararlanabilir. Ama siyaseti bireysel kaygılara, bireysel çalışmalara indirgememek lazım. Siyaset takım oyunudur, bu takım oyunu içinde herkesin çalışmasına ihtiyacımız vardır'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler