'Yan bakma' kavgası 3 can aldı

Bayrampaşa'da araç park etme nedeniyle tartışarak aralarında husumet doğan iki tarafın ''yan bakma'' meselesiyle başlayan kavgalarında, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 09.06.2010 - 06:15
Abone Ol google-news

İstanbul Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerindeki ''Zengin Gayrimenkul'' adlı iş yerinin sahibi ile ''Rumeli Şarküteri''nin sahipleri arasında yaklaşık 3 gün önce araç park etme yüzünden tartışma çıktı. Tartışma, araya girenler tarafından büyümeden önlenirken, gece saatlerinde taraflar arasında ''yan bakma meselesi'' yüzünden tekrar tartışma başladı.

Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen ve bıçakların kullanıldığı kavgada, Ramazan Turan ve yeğeni Bekir Turan (32) ile Hüseyin Zeki Hacıoğlu (49), ağabeyi Muharrem Hacıoğlu (57) ve yeğeni Melih Hacıoğlu çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerine gelen ambulansla yaklaşık 100 metre yakındaki Avrupa Şafak Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Hüseyin Zeki Hacıoğlu,, hayatını kaybetti. Muharrem Hacıoğlu ve oğlu Melih Hacıoğlu ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumları ağır olan diğer yaralılardan Ramazan Turan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Bekir Turan da Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatlarını kaybetti.

Polis, kavganın devam etmemesi için olay yerinde ve yaralıların kaldırıldığı hastanelerde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Bu arada, Ramazan Turan'a ait olduğu belirtilen lüks aracın da kavga sırasında camlarının kırıldığı görüldü. Söz konusu araç, polis ekipleri tarafından çekiciyle kaldırılarak parka götürüldü.

Öte yandan, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Muharrem ile oğlu Melih Hacıoğlu, buradaki tedavilerinin ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekiplerce gözaltına alındı.

Polis yetkilileri, kavgaya karıştığı belirtilen bazı kişilerin tespit edildiğini ve bunların yakalanması için de geniş çaplı çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler