"Sex and the City 2" geliyor

Ülkemizdeki gösterim tarihi belirsiz olan ve başrolleri Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Kristin Davis ve Cynthia Nixon'ın paylaştığı "Sex and the City 2", bu hafta vizyona giriyor.

Yayınlanma: 09.06.2010 - 11:46
Abone Ol google-news

İsrail ile yaşanan olaylar nedeniyle Türkiye'de gösterimi ertelenen "Sex and the City 2" , 11 Haziran Cuma günü beyaz perdede izleyicilerle buluşacak.

ABD'de 27 Mayıs'ta gösterime girmiş olan ve gişe rekorları kıran yapım, galasında da eleştirmenler tarafında "Müslüman karşıtı, patavatsız" şeklinde tanımlandı.

Filmin konusu


Nikah masasında "evet" dedikten sonra neler olur? Dört arkadaşın hayatı her zaman diledikleri gibidir ama hayat sürprizleri de barındırmasaydı "Sex and the City" de olmazdı…Bu sefer kızlarımız New York’tan, dünyanın en lüks ve egzotik yerlerinden birine, partinin hiç sona ermediği, her köşesinde gizemler barındıran, büyüleyici bir maceraya doğru savrulurlar. Bu gezi, dört arkadaşın evlilik, annelik ve benzer durumların hayatlarına kattığı (ve çoğu zaman savaşmak zorunda kaldıkları) geleneksel rollerinden kaçmak için çok doğru bir zamanda çıkagelir. Ne de olsa, bazen tek yapmanız gereken dostlarla bir kaçamaktır.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler