"Gazze filosu" krizinde facebook ve twitter da devrede

"Gazze filosu" krizinde İsrail ve Türkiye hükümetlerinin, paylaşım siteleri Facebook ve Twitter'i kullanmaları dikkat çekti. BBC, "Son filo krizinde İsrail hükümeti, internetteki sosyal ağları etkili bir şekilde kullanmıştı. Türk Dışişleri de, kriz sırasında Ankara'nın resmi açıklamalarını ve çeşitli medya kuruluşlarına verilen röportajları bu araçlarla takipçilerine iletti" dedi.

Yayınlanma: 10.06.2010 - 07:37
Abone Ol google-news

İngiliz yayın kurumu BBC, "Gazze filosu" krizinde İsrail ve Türkiye hükümetlerinin paylaşım sitelerine başvurmalarına dikkat çektiği haberinde İsrail için "Son filo krizinde İsrail hükümeti, internetteki sosyal ağları etkili bir şekilde kullanmıştı" derken özellikle Türk Dışişleri Bakanlığı'nın bu alandaki çalışmalarına vurgu yaptı.

"Türk dışişlerinden Gazze krizine sosyal medyada yanıt" başlıklı haberde, Türkiye'nin Gazze'ye yardım filosuna düzenlenen saldırı sonrasındaki gelişmelere ilişkin resmi tavrını Facebook ve Twitter üzerinden kullanıcılar ile paylaştığını belirtilerek, "Türk Dışişleri de, kriz sırasında Ankara'nın resmi açıklamalarını ve çeşitli medya kuruluşlarına verilen röportajları bu araçlarla takipçilerine iletti" denildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler