Avrupa bayanlar voleybol ligi başlıyor

Voleybolda, Avrupa Bayanlar Ligi, 11-12 Haziran tarihlerinde yapılacak 1. ayak maçlarıyla start alıyor.

Yayınlanma: 10.06.2010 - 08:03
Abone Ol google-news

(A) Milli Takım, 11-12 Haziran tarihlerinde İspanya'da yapılacak 1. ayak maçları için bugün bu ülkeye hareket edecek. Ligde (B) Grubu'nda yer alan Türkiye, İtalya'nın Salamanca kentinde düzenlenecek 1. ayak müsabakalarında İspanya ile 2 maç yapacak. Karşılaşmalar her iki gün de TSİ 19.30'da başlayacak.

6 ayaktan oluşan ligin statüsüne göre gruplarında 1. olan takımlarla, dörtlü finallere ev sahipliği yapacak takımın yanı sıra grup maçlarının ardından en iyi 2. olan takım dörtlü finallerde mücadele etme hakkı kazanacak. Ev sahibi ekibin birinci olması durumunda ise en iyi diğer 2. takım finallere yükselecek. (A) Milli Bayan Takımı, Türkiye'nin ev sahibi olması nedeniyle dörtlü finallere doğrudan katılma hakkına sahip olmasına rağmen, statü gereği yine 6 ayakta da mücadele edecek. Bayanlarda dörtlü finaller 24-25 Temmuz tarihlerinde Ankara TVF Başkent Salonu'nda yapılacak.
(A) Milli Takım kadrosunda şu isimler yer alıyor: Alessandro Chiappini (antrenör), Mehmet Bedestenlioğlu (yardımcı antrenör), Onur Çarıkçı (menajer), Nicola Negro (istatistik antrenörü), Sibel Kahyalıoğlu (masöz), Pelin Çelik, Asuman Karakoyun, Duygu Bal, Bahar Toksoy, Neşve Büyükbayram, Polen Uslupehlivan, Neriman Özsoy, Meryem Boz, Elif Onur, Gizem Güreşen, Merve Dalbeler, Seray Altay (sporcular).


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler