Akbank'tan ilk ön ödemeli kart

Akbank, yenilikçi, esnek ve kolay yönetilebilir Neo Hediye ile işverenlere, çalışanları ve müşterileri için çok özel bir ödeme aracı sunduğunu duyurdu.

Yayınlanma: 10.06.2010 - 09:20
Abone Ol google-news

Akbank'tan yapılan açıklamada, Bankanın ilk ön ödemeli kartı olan Neo Hediye'nin, şirketlerin, çalışanları ve müşterilerine benzersiz avantajlar sunmasını sağladığı belirtilerek, kurumsal hediye kartı Neo Hediye'nin, şirketlerin bayileri, personeli ve müşterilerine vereceği teşvik, prim, promosyon ve hediyeler için kullanılabileceği kaydedildi.

Açıklamada, Neo Hediye ile çalışanları ve müşterilerine avantaj sunmak isteyen işverenlerin Akbank şubelerine başvuru yapmalarının yeterli olacağı ifade edildi.

Neo Hediye kartlara firmalar tarafından yüklenen tutarlar sayesinde kullanıcıların yurt içinde, dışında diledikleri gibi alışveriş yapma ayrıcalığına sahip olacakları dile getirilen açıklamada, Axess üyesi iş yerlerinde chip-para kazandıran Neo Hediye'nin, kazanılan chip-paralarla bedava alışveriş yapma olanağı da verdiği belirtildi.

Açıklamada, Neo Hediye'nin kullanıcılar için bir başka artısının ise Neo Hediye SMS Servisi olduğuna işaret edilerek, kullanıcıların bu servis sayesinde sadece bir kısa mesaj göndererek, kartları ile ilgili bakiye bilgilerine ulaşabilecekleri, kartın kaybolması halinde ise anında kartlarını iptal ederek yenilerini isteyebilecekleri bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler