"Herkes borç altında"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata, ''Bu iktidar gelmeden önce hane halkı gelirlerinin her 100 lirasından 5,5 lirası borca ve faize giderken, şimdi bu 26,4 lira gibi bir rakama çıkmıştır'' dedi.

Yayınlanma: 10.06.2010 - 13:27
Abone Ol google-news

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata, partisinin Sakarya İl Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de en önemli konulardan birinin yoksulluk olduğunu ifade ederek, ''İşsiz adamdan iş adamına kadar herkes borç altındadır'' diye konuştu.

İşsizlerin ümitsizlik içinde olduğunu söyleyen Kutluata, ''İşsiz, yoksul, ümitsizliğe düşmüş kişiye bir iktidar sorumlusunun söyleyeceği acaba ne vardır? İşsize çare olarak acaba ne söyleniyor? İktidarın gündemi farklı, milletimizin gündemi farklı. Milletin gündemi karnını doyurmak ve ayakta kalabilmek'' dedi.

''Hükümetin peşinde olduğu, Ermeni ve PKK açılımı, AKP anayasası değişikliği, İsrail'e sonuç aldıran, hükümete ağlama sızlama kapısı açan birtakım başarısızlıklardır'' iddiasında bulunan Kutluata, ''Hükümetin verebileceği bunlardır. Bunları da artık vatandaşımız kabul etmiyor ve yutmuyor. Onun için Türkiye'de çok büyük bir değişim ve talep olduğunu görüyoruz'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon