F.Bahçe'den G.Saray'a sezonun ilk golü

Fenerbahçe, Chelseali orta saha oyuncusu Miroslav Stoch'u renklerine bağladı.

Yayınlanma: 10.06.2010 - 13:20
Abone Ol google-news

Sarı-lacivertli takım, bir süredir ezeli rakibi Galatasaray'ın da gündeminde olduğu belirtilen 21 yaşındaki Slovak oyuncu ile 4 yıllığına anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Fenerbahçemiz, Chelseali orta saha oyuncusu Miroslav Stoch'u renklerine bağladı. 2009-2010 sezonunda kiralık olarak Twente'de forma giyen 21 yaşındaki genç yıldız ile 4 yıllık anlaşmaya varıldı. Stoch, Slovakya Milli Takımı'nın formasıyla 2010 Dünya Kupası'nda mücadele vermeye hazırlanıyor'' denildi.

 

"Uzun zamandır gündemimizde olan bir isimdi"

Fenerbahçe Futbol Şubesi Sportif Direktörü Aykut Kocaman, 4 yıllığına anlaştıkları Slovak futbolcu Miroslav Stoch'un çok genç ve yetenekli bir oyuncu olduğunu söyledi.

Kocaman, FBTV'ye yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye toplu ve topsuz alanda hızlı futbolcular kazandırmayı amaçladıklarını belirterek, Stoch'un bu özelliğe sahip olduğunu ifade etti.

Stoch'un transferinin takımlarına hayırlı olmasını dileyen Kocaman, şunları kaydetti:

''Stoch, uzun zamandır gündemimizde olan bir isimdi. Twente ile oynadığımız karşılaşmalarda son derece başarılı maçlar ortaya koymuştu. Uzun zamandır izliyorduk. Bugün itibariyle de transferini bitirdik. Çok genç yetenekli bir isim. Bu, kağıt üzerinde olan bir şey tabii. Umarım bunları hem kulübün hem de kendi geleceği açısından sahaya da yansıtacaktır. Takımımıza kazandırmak istediğimiz isimler, topla ve topsuz olarak süratli isimler. Teknik çok önemli ama bununla beraber sürate de ihtiyaç var. Stoch, buna sahip bir isim. Ancak dediğim gibi bunlar kağıt üzerinde.''

Sahada ve antrenmanlarda oyuncunun iradesini ortaya koymasının önemli olduğunu belirten Kocaman, ''Topla sürati ve dripling özelliği çok önemli. Topla beraber hamle yaparken özgüveni yüksek, umarım bize yararlı olacaktır. Genç olması da önemli. Kulübümüzün genel yapısı itibariyle kuvvetli oyuncular ön planda. Ama bunla birlikte genç ve gelecekte kulübe maksimum performans ve mali anlamda da katkı sağlayacak isimler olmaları da tercih nedenimiz. Kağıt üzerinde beklentilerimiz yüksek. Umudumuz, bunların sahaya da yansıması'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler