Mykonos sizi bekliyor

Güneş, deniz, kum ve aralıksız eğlence bunların hepsini bir arada bulmak istiyorsanız Yunanistan'ın beyaz incisi Mykonos Adası, tam da aradığınız yer...

Yayınlanma: 11.06.2010 - 08:38
Abone Ol google-news

Tatilin keyfini çıkarabileceğiniz eşsiz güzellikleri barındıran, binlerce yıllık geçmişe sahip adaya Etstur tarafından düzenlenecek turlar 24 Haziranda başlıyor. Etstur Yurtdışı Turlar Müdürü Nilüfer Müstecaplıoğlu, yaz boyunca sürecek turların, Atlasjet Havayolları'nın direkt uçuşlarıyla gerçekleşeceğini, her hafta Perşembe ve Pazar günleri yapılacağını söyledi.

Mykonos turlarında 3, 4 veya 7 gece, oda-kahvaltı konaklama imkanı bulunduğunu belirten Müstecaplıoğlu, 3, 4 ve 5 yıldızlı otel alternatiflerinin de sunulduğu turlarda, fiyatların 399 avrodan başladığını bildirdi.

Fiyatlara tatil süresince geçerli olacak seyahat sigortasının dahil olduğunu belirten Müstecaplıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Türk kültürüne yakın damak tadı, sıcak konukseverliği ile ada, kendinizi sanki evinizdeymişsiniz gibi hissetmenizi sağlayacak. Fiyatlar 399 avro ile bin 699 avro arasında. Tur fiyatına uçak bileti, transfer, konaklama ve kahvaltılar dahil. Adaya sadece Etstur Türkiye'den turist götürüyor. Mykonos özellikle gece hayatını sevenler için oldukça yoğun tercih ediliyor. Türkler Mykonos'a çok ilgi gösteriyor.''

Müstecaplıoğlu, adaya toplam 12 uçuş yapılacağını ifade ederek, ''Haftada 2 uçuştan 5 bin turist götürmeyi hedefliyoruz'' diye konuştu.

Yunan adalarının en tanınmışlarından biri olan Mykonos, turistlerin en çok tercih ettiği ve kaliteli bir tatil geçirebileceğiniz bir tatil beldesi.

Binlerce yıllık geçmişe sahip olan ada, tarihi, gece yaşamı, plajları, lezzetli yemekleriyle tatilin keyfini çıkarabileceğiniz eşsiz güzellikleri barındırıyor.

Güneşin, rüzgarın ve denizin adası olarak da tanımlanan Mykonos'un ismi mitolojiye göre tanrı Apollon'un oğlu Anios'tan geliyor. Yılın 300 günü güneşin sıcaklığını hissetmenin mümkün olduğu ada, mimarisi ile de ilgi çekici bir güzelliğe sahip.

Ada volkanik oluşumlu olduğu için, görülmeye değer birçok coğrafi özellik de adaya ayrı bir turistik değer katıyor.

Birçok eski çağa ve medeniyete beşiklik etmiş Mykonos'da, prehistorik devir, Bizans devri ile modern çağdan birçok kalıntı ve eser görülebilir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler