"Bir Nefeste Hayat" filminin galası yapıldı

45. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında Vadim Perelman'ın yönettiği Türkiye'de de kısa süre sonra vizyona girecek, ''Bir Nefeste Hayat'' filminin gala gösterimi yapıldı. Festivale katılan yönetmen Vadim Perelman Türk sinemaseverlerle buluştu.

Yayınlanma: 11.10.2008 - 18:17
Abone Ol google-news

Antalya Altın Portakal Film Festivali ve Uluslararası 3. Avrasya Film Festivali'nde, ilk gala gösterimi Antalya Kültür Merkezi'nde yapıldı. Gala gösteriminde, Vadim Perelman'ın yönettiği, Uma Thurman, Evan Rachel Wood, Eva Amurri, Sherman Alpert, Gabrielle Brennan'ın başrollerini paylaştığı ''Bir Nefeste Hayat'' adlı film, Türk izleyiciyle ilk kez buluştu.

Bu yıl Nisan ayında ABD'de vizyona giren filmin Türkiye'deki gala gösterimi için yönetmeni Vadim Perelman da Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne katıldı. Uma Thurman'ın canlandırdığı ''Diana'' karakterinin yaşadıklarının anlatıldığı dram gerilim tarzındaki filmin gala gösteriminin ardından yönetmen Vadim Perelman, düzenlenen söyleşide Türk sinemaseverlerle buluştu.

Festivale katılmaktan ve filminin Türk izleyici ile ilk kez buluşmasından mutluluk duyduğunu belirten Perelman, filmin kısa süre sonra Türkiye'de de vizyona gireceğini söyledi.

İzleyicilerin, filmde kürtaj konusundaki seçimin yer aldığı bölümlerle ilgili sorularını yanıtlayan Perelman, erkeklerin kürtaj konusunda asla karar verici olmaması ve herhangi bir politik duruş sergilememesi gerektiğini dile getirdi. Perelman, filmin ana temasında, insanların hayatlarına dair seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu anlatmak istediğini söyledi. Perelman, filmin 30 milyon dolara mal olduğunu da kaydetti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler