"Sizinkiler" Türkiye yollarında

Koç Holding'in 80. yıl kutlamaları kapsamında, çocukların zihinsel ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan proje çerçevesindeki çocuk oyunu çeşitli kentlerde sahnelenecek. Biletlerin ücretsiz olduğu oyunla bu yıl 7 bölgedeki 20 kentte 74 gösterimle yaklaşık 60 bin çocuğa ulaşılması hedefleniyor.

Yayınlanma: 11.10.2008 - 18:48
Abone Ol google-news

Koç Holding'in 80. yılı kutlamaları kapsamında, 2006'da devreye soktuğu ve 2 yılda yüz binin üzerinde çocuğa ulaşan ''Sizinkiler'' projesi kapsamındaki 2008 turne programı İstanbul'dan başladı.

Karikatürist Salih Memecan'ın 1991'den bu yana yayınlanan ''Sizinkiler'' çizgi kahramanları, Beşiktaş Kültür Merkezinin (BKM) sahnelediği ''Altın Çiçeğin Peşinde'' adlı müzikli-danslı oyunla Türkiye'nin çeşitli kentlerinde çocuklarla buluşacak.

Biletlerin ücretsiz olduğu oyunla bu yıl 7 bölgedeki 20 kentte 74 gösterimle yaklaşık 60 bin çocuğa ulaşılması hedefleniyor. Çevreyi korumanın önemini anlatan oyunla, çocukların zihinsel ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunulması amaçlanıyor.

BKM'de seyirciyle buluşan oyun, daha sonra Samsun, Giresun, Erzurum, Gaziantep, Adana, Mersin, Karaman, Konya, Ankara, Eskişehir ve İzmir'de izleyici karşısına çıkacak. Oyun, Kasımda İstanbul'da 2 kez sahnelendikten sonra Kocaeli, Adapazarı, Bursa, Manisa, Balıkesir, Çanakkale, Edirne ve Tekirdağ'da da sunulacak.

Kapanışı 6 Aralıkta İstanbul'da yapılacak oyunu izlemek isteyen çocuklar, BKM'nin oyunun gösterileceği kentlerde kuracağı mobil gişeler veya BKM biletlerinin satıldığı noktalara başvurarak ücretsiz bilet temin edebilecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler