"Referandum erken seçimi getirecektir"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, 12 Eylülde yapılacak anayasa değişikliği referandumunun erken seçim getireceğini öne sürdü.

Yayınlanma: 11.06.2010 - 16:36
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, partisinin Ereğli İlçe Başkanlığınca düzenlenen ''Çözülen Ülke Türkiye'' konulu konferansa katılmak üzere Ereğli'ye geldi.

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile birlikte Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'yu makamında ziyaret eden Bölükbaşı, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Oprukçu, Ereğli'nin 90 binin üzerindeki nüfusunun, belde ve köyleriyle 140 bine ulaştığını ifade ederek, il olmak istediklerini belirtti.

Bölükbaşı, erken seçim olasılığını dikkate alarak Ocak ayında çalışmalara başladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Türkiye'de önümüzdeki karanlık süreçler, tehlikeler, tehditler ve riskler hakkında Türk milletini birinci elden ve birebir aydınlatmak bu konudaki görüşlerimizi paylaşmak amacıyla Ocak ayında başlattığımız erken seçim seferberliği çerçevesinde 48. yer olarak Ereğli'ye geldik. Türk milleti AKP ve Recep Tayyip Erdoğan kamburundan seçim sandığında kurtulup, MHP iktidarı ile Türkiye'yi aydınlık bir geleceğe götürecektir. 12 Eylül Referandumu erken seçimi getirecektir. Biz başta Genel Başkanımız olmak üzere temel sorunları çözmek için gün sayıyoruz. 3 gün boyunca Konya'nın ilçelerinde olacağız. Rahmetli Menderes Ereğli için il sözü vermiş, Ereğli'nin il olması Devlet Bahçeli'nin Başbakanlığı dönemine nasip olacaktır.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler