Kamer Genç beyin kanaması geçirdi

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, beyin kanaması geçirdi.

Yayınlanma: 11.06.2010 - 16:58
Abone Ol google-news

Alınan bilgiye göre, rahatsızlanan Genç, beyin kanaması teşhisiyle İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da hastaneye kaldırılarak tedavisine başlanan Genç'i telefonla aradı ve bilgi aldı. Genel Başkan Yardımcıları Hakkı Süha Okay ve Haluk Koç ile Genel Sekreter Yardımcısı Tekin Bingöl'de Kamer Genç'i ziyaret için İbn-i Sina Hastanesi'ne gitti.

 

"Sayın Kamer Genç son derece sağlıklı, iyi"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve gelecek hafta çarşamba ya da perşembe günü taburcu edileceğini bildirdi.

Koç, çıkışta gazetecilerin sorusu üzerine, Genç'in yaklaşık 2 ay önce koşu sırasında başını ağaç dalına çarparak, travma geçirdiğini anlattı.

Baş ağrısı nedeniyle bugün hastaneye gelen Genç'in tomografi sonucu beyin zarı ile kafa tası kemiği arasında kan birikmesi oluştuğunun belirlendiğini ifade eden Koç, Genç'in bunun üzerine acilen operasyona alındığını belirtti.

Biriken kanın boşaltılmasından sonra yeni kanama olmadığını, bunun kontrolünün yapıldığını kaydeden Koç, ''Şu anda sağlık durumu iyi. Herhangi bir yaşam tehlikesi söz konusu değil. Yani kaldığı yerden çalışmalarına devam edecek'' diye konuştu.

Genç'in sevenlerine iyi olduğu haberini vermekten mutluluk duyduğunu dile getiren Koç, Genç'in herkese selam söylediğini bildirdi.

Koç, ''Telefonla rahatsız edilmemesi için bütün sevenlerine, ben onun aracılığıyla mesaj veriyorum. Bir kere daha söylüyorum. Sayın Kamer Genç son derece sağlıklı, iyi. Çarşamba ya da perşembe günü taburcu edilecek konumda'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler