Sıcaklıklar 4 derece artacak

Yağışlar Türkiye'nin bazı bölgelerinde devam edecek. Sıcaklar ise yurt genelinde 2 ila 4 derece artacak.

Yayınlanma: 12.06.2010 - 06:31
Abone Ol google-news

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Batı Karadeniz'in iç kesimleri (Bolu, Karabük ve Kastamonu), İç Anadolu'nun kuzeyi (Ankara, Eskişehir, Kırıkkale, Yozgat ve Çankırı), İç Ege (Afyonkarahisar, Denizli ve Muğla), Göller Yöresi ile Artvin, Bayburt, Kars, Ardahan ve Iğdır çevreleri öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sıcaklar yurt genelinde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimler ile zamanla Karadeniz'de güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli esecek.

Bazı illerde hava durumu

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İstanbul: Az bulutlu ve açık (29)

Ankara: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (25)

İzmir: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu (33)

Adana: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı ilçeleri (Korkuteli, Elmalı ve Kumluca) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (28)

Antalya: Az bulutlu ve açık (34)

Samsun: Parçalı bulutlu (28)

Erzurum: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu (26)

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık (35)
 

Bölgelerde hava

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

Marmara: Az bulutlu ve açık zamanla doğusu parçalı bulutlu geçecek.
Ege: Az bulutlu ve açık zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar, Denizli ve Muğla çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı olacak.
Akdeniz: Az bulutlu ve açık zamanla batısı parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Göller yöresi ile Antalya'nın batı ilçeleri (Korkuteli, Elmalı ve Kumluca) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
İç Anadolu: Az bulutlu ve açık zamanla kuzey ve batısı parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara, Eskişehir, Kırıkkale, Yozgat ve Çankırı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlla karşılaşacak.
Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu, Karabük ve Kastamonu kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Orta ve doğu Karadeniz: Parçalı zamanla iç kesimleri çok bulutlu, Çorum, Bayburt ve Artvin çevreleri öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış görülecek.
Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık zamanla kuzey ve batısı parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan ve Iğdır çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık bir gün yaşanacak


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler