"Tek parti CHP"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, ''Türkiye'yi yeniden gün yüzüne çıkartacak, iktidara yürüyen, iktidar fırsatını eline geçiren tek parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir'' dedi.

Yayınlanma: 12.06.2010 - 15:25
Abone Ol google-news

Umut Oran, CHP Burdur İl Başkanlığı'nın, Nurcihan Velicangil Kültür Merkezinde düzenlediği ''Genişletilmiş İl Divan Toplantısı ve Rozet Takma Töreni''ne katıldı.

Oran, burada yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bağıran değil, rakibi karşısında sakin, sözlerinden emin ve akıllı bir siyasi yapısı bulunduğunu söyledi.

Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Oran, ülkenin içeriden ve dışarıdan tehditler aldığını savundu. Her gün şehit haberi alındığına dikkati çeken Umut Oran, dış politikada ise ''ciddi eksen kayması'' olduğunu ve ülkenin ''tek başına kaldığını'' öne sürdü.

Umut Oran, hükümetin ekonomi politikalarını da eleştirerek, şöyle konuştu:

''Üretim teşvik edilmiyor, borcumuz artıyor. Her şeyi ithal eder hale geldik. AK Parti 8 yıl boyunca, ne adaleti bıraktı, ne eğitimi, ne güvenliği... Et kombinaları, fabrikalar özelleştirildi. AK Parti Hükümeti ülkeyi yönetemiyor. Ne adaletli oldu, ne de ülke kalkındı. Artık fırsat bizim fırsatımız. Biz şu anda bir kişiyi, iki kişiyi nasıl CHP'li yaparız diye çalışacağız. Vatandaşın ayağına gideceğiz, Türkiye'yi yeniden gün yüzüne çıkartacak, iktidara yürüyen, iktidar fırsatını eline geçiren tek parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir.''

Törende Umut Oran, Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ve CHP Burdur İl Başkanı Süleyman Erman, 200'e yakın yeni katılımcıya rozetlerini taktı.

Törenin ardından Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na geçildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler