Antalyaspor'da başkan değişmedi

Antalyaspor Kulübü Derneği'nin olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden Hasan Akıncıoğlu seçildi.

Yayınlanma: 12.06.2010 - 17:07
Abone Ol google-news

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen Antalyaspor Kulübü Derneği'nin olağan genel kurulunda konuşan başkan Hasan Akıncıoğlu, kırmızı-beyazlı kulübün 2009-2010 sezonu faaliyetlerinden altyapı çalışmalarına, tesisleşme konusundan mali yapıya kadar birçok konuya değindi.

Akıncıoğlu, ''Bildiğiniz gibi futbol takımımız da geçtiğimiz sezon ligi 9. sırada bitirdi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final oynadı. Bunları birleştirdiğimizde başarılı bir yıl geçirdik diyebiliriz. Bunun yanı sıra tesisleşme çalışmalarımız devam ediyor. Kepez'de 250 dönüme yapacağımız tesisimizin proje çalışması sona erdi. Mevcut tesisimizin de mülkiyetini almak için çabalarımız sürüyor'' dedi.

Kulübün transfer politikaları ve mali durumu hakkında da bilgiler veren Akıncıoğlu, ''Klasikleşmiş transfer çalışmaları yapmıyoruz. Futbolcuları, teknik ekibimizle birlikte geniş bir araştırmanın ardından takıma kazandırıyoruz. Futbolcular kasetlerden değil, bizzat takip ediliyor. Mali açıdan bakılacak olursa kulübümüzün geçmiş dönem futbolcularımızdan kulüp personeline kadar hiç kimseye borcu bulunmuyor'' diye konuştu.

Yapılan seçimler sonucunda Antalyaspor Kulübü Derneği başkanlığına yeniden Hasan Akıncıoğlu seçilirken, yönetim kurulunda ise Erol Taşkoparan, Tahsin Aksoy, Ali Yılmaz, Şefik Öz, Ziya Erbaş, Bülent Yıldırım, Emin Murat Süğlün, Mehmet Akıncıoğlu, Hakan Sönmez, Cem Oğuz yer aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler