Gazetelerde bugün

Cumhuriyet 'Dünya krize çözüm arıyor' manşetini kullandığı bugünkü haberinde; ABD'de başlayan ve bütün dünya ülkelerini etkileyen ekonomik kriz hakkında bilgi verirken; Sabah, Vatan ve Tercüman terör örgütü PKK'nin Şişli'de yapmayı planladığı fakat polisin istihbarat başarısıyla önlediği kanlı eylemi manşetten gördü.

Yayınlanma: 12.10.2008 - 07:45
Abone Ol google-news

 

 

CUMHURİYET

Dünya krize çözüm arıyor

Küresel finansal krize yönelik çözüm arayışları hız kazandı. Dünyanın en güçlü ekonomisine sahip 7 ülkesinin oluşturduğu G-7’ler, kredi piyasalarının rahatlaması için beş maddelik bir plan üzerinde uzlaştı. Uluslararası Para Fonu ve Dünya Bankası’nda da hafta sonu boyunca çözüm için görüşmeler yapılıyor. Avrupa Birliği ülkelerinin liderleri ise bugün Paris’te bir araya gelecekler.

 

HÜRRİYET

Vampirella yakalandı

Sivillere yönelik canlı bomba eylemi hazırlığında olan kan emici PKK üyesi kadın terörist, kendisini takip eden İstanbul Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Şişli'de yakalandı.

 

MİLLİYET

İnşaat ihalesini ürolog kazandı!

Beykoz Belediyesi'nin 2006'daki kat karşılığı inşaat ihalesini, o dönem Şişli Etfal ürolojide çalışan, İstanbul Belediyesi'nde işyeri hekimliği yapan devlet memuru Dr.Eyüp Gümüş'ün 'şahsen' kazandığı ortaya çıktı.

 

RADİKAL

Krizi anlamak için

Küresel kriz nereden çıktı? Neden alınan önlemler çare olmuyor? Radikal yazarı Fatih Özatay, işin kavranabilmesi için dört 'öz'lü noktayı açıklıyor.

 

TERCÜMAN

Bravo polisim

Güngören benzeri katliam planlayan bölücü örgütün kadın canlı bombası, 10 kilo patlayıcıyla yakalandı.

 

AKŞAM

Gurbetçi Ceo'lar dönüş yolunda

ABD'nin yaşadığı büyük çöküş 'beyin göçü'nü tersine çevirdi. Yıllık 400 bin dolar kazanan üst düzey Türk yöneticiler bile 'Yarı maaşa döneriz' diye iş arıyor...

 

POSTA

Tarihi yürüyüş

İstanbul'un Asya ve Avrupa yakasını denizin altından birbirine bağlayacak olan Marmaray'da dün son tüpün bağlantısı törenle yapıldı. Törene katılan Başbakan Erdoğan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul valisi Muammer Güler ve Belediye Başkanı Kadir Topbaş deniz tabanının 60 metre altındaki tünele indi. Mühendislerle birlikte Üsküdar'dan Sarayburnu'na yürüdüler. Boğaz'ın altındaki 1387 metrelik tüneldeki bu yürüyüş 1 saat sürdü. Marmaray bittiğinde Üsküdar- Sirkeci arası trenle sadece 4 dakika olacak.

 

VATAN

Bunların gözü dönmüş

İstanbul polisi, hamile kılığına giren PKK'nin kadın canlı bombasını dün 8 kilo 800 gram plastik patlayıcıyla eylem yolunda yakaladı.

 

SABAH

Polise alkış

Hamile kılığına giren kadın canlı bomba, dokuz kilo patlayıcıyla katliam yapacakken kıskıvrak yakaladı.

 

YENİ ŞAFAK

ABD ve Rusya borsaya girdi

Milyar dolarlık paketlerle krize çare bulamayan ABD, banka ve finans şirketlerinin hisselerini alarak 'sermaye enjekte etme' kararı verdi. Rusya da borsadan 6,7 milyar dolarlık hisse alacak.

 

ZAMAN

Şok iddia: Veli Küçük, Çapan'a tutuklanmama garantisi verdi

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'ın belediye ekibinden Bertan Zülaloğlu ile CHP'li Şerafettin Düz, "Çapan'ı Almanya'dan getirten Veli Küçük'tür." dedi. Zülaloğlu ve Düz'e göre Çapan'ı evinde ilk ziyaret eden kişi ise Adil Serdar Saçan.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler