Yüksekova'da bir uzman çavuş yaralandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi merkezinde parça ve basınç etkili patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu bir Uzman Çavuş yaralandı. Bu arada bölücü terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Yayınlanma: 13.06.2010 - 12:29
Abone Ol google-news

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Hakkâri'nin Yüksekova ilçesi merkezinde bir işyerinin kapısına bırakılan parça ve basınç etkili patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu sokaktan geçmekte olan bir Uzman Çavuş yaralandı. Yaralı personel hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Bu arada, Van'ın Erciş ilçesi dağlık arazi kesiminde, güvenlik güçleri tarafından icra edilen faaliyet esnasında, bölücü terör örgütü mensupları tarafından araziye döşenmiş 1 adet el yapımı mayın bulundu. Bulunan el yapımı mayın imha edildi.

Şırnak'ın dağlık arazi kesiminde, güvenlik güçleri tarafından icra edilen faaliyet esnasında, bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile karşılaşılması üzerine kısa süreli çatışma çıktı. Çatışma sonrası bölgede yapılan aramada; 4 adet roketatar mühimmatı, 5 adet el bombası, 4 adet piyade tüfeği şarjörü (90 adet mermi ile birlikte), 1 adet el dürbünü, 1 adet sırt çantası içerisinde muhtelif yaşam malzemesi ile örgütsel doküman ele geçirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler