"Goller ketçaba benzer"

2010 Dünya Kupası'na katılan Portekiz'in forvetlerinden Cristiano Ronaldo, milli takımda 16 aydır gol atamamasının kendisini endişelendirmediğini belirterek, ''Goller ketçaba benzer, dökülmeye başladığında devamı gelir'' dedi.

Yayınlanma: 13.06.2010 - 20:30
Abone Ol google-news

Portekiz'in kaptanlık görevini yürüten Ronaldo, basına yaptığı açıklamada, ''Uzun süredir gol atamamış olmak beni endişelendirmiyor. Goller ketçaba benzer, dökülmeye başladığında devamı gelir. Tanrı çalıştığımı biliyor. Bu konuda sakinim'' dedi.

Formda olduğunu ve Dünya Kupası'nda ''patlama yapmak istediğini'' belirten Ronaldo, ''Benim için iyi bir Dünya Kupası olsun istiyorum. Kimbilir belki en iyi oyuncu ben olurum. Bunun için mücadele edeceğim. Her zaman en iyi olmak istedim. Takımın hedefine ulaşmasına yardımcı olmak istiyorum'' diye konuştu.

Real Madridli Ronaldo, İspanya Birinci Futbol Ligi'nde geride kalan sezonda 26 golle gol krallığında üçüncü olmuştu. Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'nda son golünü 11 Şubat 2009'da Finlandiya'yı 1-0 yendikleri hazırlık maçında attı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler