Bu da sosyetik kavga

Genç işadamı Baran Süzer ile sosyetik güzel Melisa Eliyeşil'in sevgilisi Charles von Faber-Castell, önceki gece Reina'da birbirine girdi. İki genç adam birbirlerine küfürler ederken Eliyeşil'in Süzer'e "Sen kıronun hasısın!" diye bağırdığı duyuldu

Yayınlanma: 14.06.2010 - 06:40
Abone Ol google-news

Süzer Holding’in veliahtı genç işadamı Baran Süzer ile sosyetenin ünlü kadınlarından Melisa Eliyeşil’in, en eski yazım gereçleri markası Faber-Castell’in veliahtı olan sevgilisi Charlesvon Faber-Castell geçen cuma gecesi Reina’da yüzlerce kişinin gözü önünde kavga etti. Aynı masada oturan ikili birden nedeni bilinmeyen bir sebepten ayağa kalkıp karşılıklı küfürleşmeye başladı. Süzer’le Faber-Castell’in itişmesi sırasında masa devrildi.

Habertürk'ün haberine göre, masada bulunan Ralf Tezman araya girip ikiliyi yatıştırmaya çalıştı. Tam kavga bitti derken bu kez Melisa Eliyeşil, sevgilisine destek olup Baran Süzer’e, “Sen kıronun hasısın, önde gidenisin Baran” diye dakikalarca bağırdı. Ortamın yeniden alevlendiğini gören Süzer’in arkadaşları onu masadan uzaklaştırdı. Gecede aynı masada bulunan Sanem Tezman, Maya Portakal ve Yağmur Ünal da çıkan kavga sonrası sinirli bir şekilde mekânı terk etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler