Bir Nokta "Annem ve Kızım" sergisi

İstanbul Concept erkek sanatçı ve tasarımcıları, "Bir Nokta" işbirliğinde, 15 - 23 Haziran tarihleri arasında "Annem ve Kızım" sergisiyle İstanbul'daki izleyenleri ile buluşturacak. Gezici sergi konsepti ile planlanan "Annem ve Kızım 2010-2011" tüm yıl boyunca çeşitli mekanlarda ziyaret edilebilecek.

Yayınlanma: 14.06.2010 - 09:50
Abone Ol google-news

Geçen yıl üç kuşak kadın olarak gerçekleştirilen Istanbul Concept sergisinin bu yıl özelliği sanatçıların/tasarımcıların baba olması ve kızları ile anneleri arasındaki ilişkiyi eserleri/objeleri ile yorumlamaları.

Farklı disiplinlerden sanatçıların buluşma noktası olmayı amaçlayan ve çeşitli sergiler düzenleyen “ISTANBUL CONCEPT” bu sergiyle aralarında seramik, cam, metal, tekstil, takı ve heykel tasarımcılarının da yer aldığı 17 tasarımcı ve sanatçının eserlerini görme fırsatı sunuyor.

’Annem ve Kızım’sergisi’nde eserleri/tasarımları görülebilecek sanatçı ve tasarımclar;

Adnan Serbest, Alp Nuhoğlu, Erdem Akan, Eşber Karayalçın, Gökhan Kırdar, Hakan Kırdar, Hayri Karay, İhsan Duygulu,  İrfan Sayar-Zihni Sinir, Kutay Uzer, Mario Levi, Mustafa Fehmi İlik, R.Sadri Sayıoğulları, Recep Baydemir, Yılmaz Zenger.

Sergi 15 Haziran Perşembe günü Galatasaray'daki "Bir Nokta" galerisinde açılıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler