İlsever'in sağlık durumu

Emekli Orgeneral Hurşit Tolon ve emekli Orgeneral Şener Eruygur'un ardından Ferit İlsever'de hastaneye kaldırıan Ergenekon davasının tutuksuz sanıklarından İP Genel Başkan Yardımcısı ve Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni İlsever akciper ameliyatına alındı. Yapılan açıklamaya göre ameliyat başarılı geçti.

Yayınlanma: 13.10.2008 - 07:41
Abone Ol google-news

Ergenekon davasının tutuksuz sanıklarından İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Ferit İlsever, sabah saatlerinde akciğer ameliyatına alınmıştı. İlsever'in açık akciğer ameliyatının iyi geçtiği bildirildi.

İlsever'in avukatı Osman Aydın Şahin, müvekkilinin bugün açık akciğer ameliyatına alındığı Süreyyapaşa Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi'ndeki operasyonunun iyi geçtiğini söyledi.

Aydın, İlsever'in akciğerinden alınan dokunun yapılan patolojik incelemesinin de temiz çıktığını, ameliyatın ardından yoğun bakım servisine çıkarıldığını belirtti. Ferit İlsever'in hastanede tedavisine devam edileceği, doktorların kararına göre daha sonra taburcu edilebileceği belirtildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler