Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi bugün 'Ankara çözüm arıyor' manşetini kullanırken, Radikal Gazetesi ise 'Daha kaç ana ağlayacak?' diye sordu.

Yayınlanma: 21.06.2010 - 05:59
Abone Ol google-news

 

 

CUMHURİYET

Ankara çözüm arıyor


Tırmanan terör olayları üzerine Gül, güvenlik zirvesini topluyor. Uzmanlar, partiler üstü siyaset öneriyor.


HÜRRİYET

Siperde o gece


Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, Gediktepe'deki sipere gitti ve askerlerden 9 şehit verdiğimiz gecenin hikâyesini dinledi.



MİLLİYET

Siperden mesaj


Van'da 11 şehidi birlikte uğurlayan Erdoğan ve Başbuğ, bir gün önce kanlı çatışmanın yaşandığı sınırdaki Gediktepe mevzilerine gidip askerle kucaklaştı.



VATAN

İşte Gediktepe


Erdoğan ve Başbuğ; Mehmetçiğin 5 saat süreyle göğsünü siper ederek teröristlerle çatıştığı Gediktepe'deki mevzileri denetledi.


RADİKAL

Daha kaç ana ağlayacak?


11 şehit asker Van'dan memleketlerine gönderildi. Törendeki konuşmalara klişeler hâkimdi. Şehit yakınları öfkeli ama vakurdu. Birçok şehirde insanlar sokağa dökülüp PKK'yı lanetledi.
 

AKŞAM

Hüznümüz dağlar kadar


Hakkari'de şehit düşen 11 Mehmetçik, Van'daki törenle asker ocağından uğurlandı. Başbakan, ay-yıldızlı tabutlar ve şehit naaşlarını memleketlerine götürecek uçaklar önünde konuştu: Boynumuzu bükmeyeceğiz.


SÖZCÜ

Şehitler burada yatıyor


Yok açılımmış, yok taşeron örgütmüş, yok Gazze'ymiş diyerek milleti uyutanlar... Bu acı fotoğraf size bir şey anlatmıyor mu?



HABERTÜRK

Kazanamazlar


Şemdinli'de şehit düşen 11 asker için Van'da düzenlenen askeri törene katılan Başbakan Erdoğan "Hainleri sevindirmeyeceğiz, kazanamayacaklar, kanlarında boğulacaklar" dedi.


SABAH

Hepimiz Mehmet'iz


Teröristlere karşı omuz omuza çarpıştılar, dün yan yana uğurlandılar... Türkiye 11 kahraman şehidini acıyla kalbine gömdü.



POSTA

Bir millet ağlıyor


Türkiye, Şemdinli Mezargediği'nde PKK'lı teröristlerle çatışırken şehit düşen 11 Mehmetçik'e ağlıyor. Van'da düzenlenen törende Başbakan Erdoğan Türk bayrağına sarılı 11 tabutun önünde konuştu.


BİRGÜN

Hasameti bırak çözüme bak


Erdoğan, yaşamını yitiren askerler için yapılan törende hamasi söylemden öteye geçemedi; çözüm politikasına ilişkin tek bir kelime etmedi.


TERCÜMAN

Kışlada tören dışarda isyan


Hakkari şehitleri Van'da Pilot Yarbay Yusuf Turgut Kışlası'nda düzenlenen törenle uğurlandı. Halk her yerde terörü lanetledi.



YENİ ŞAFAK

Sağlam duruş


Şemdinli'de şehit düşen 11 fidanı uğurlayan Türkiye, devletiyle, milletiyle, teröre karşı kararlılık mesajı verdi.


ZAMAN

Demokratik açılım devam etmeli, OHAL felaket olur


Hakkari'de 11 askerin şehit düştüğü karakol saldırısı Türkiye'yi yasa boğarken, yapılan bazı siyasi açıklamalar da kamuoyunda tepkiyle karşılandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler