Beşiktaş'ta imza şov sürüyor

Beşiktaş, geçen sezon Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen Alman futbolcu Roberto Hilbert ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yayınlanma: 22.06.2010 - 15:04
Abone Ol google-news

Hilbert, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen, Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Transfer Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun da hazır bulunduğu törende kendisini 3 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Serdal Adalı, imza töreninde yaptığı konuşmada, Roberto Hilbert'i 3 yıllığına renklerine bağladıklarını ifade ederek, ''Önümüzdeki 3 senede Beşiktaş'a faydalı olacaktır. Hayırlı olsun'' dedi.

Roberto Hilbert ise Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğini belirterek, ''Burada olmaktan mutluyum. Burada çok iyi işler yapmak istiyorum. Beşiktaş'ta futbolumu daha da geliştireceğime inanıyorum'' diye konuştu.

En iyi arkadaşının bir Türk olduğunu kaydeden Hilbert, doğduğu yerde çok Türk bulunduğunu ve Türk kültürünü çok iyi bildiğini söyledi.

Almanya'da Ersen Martin ile aynı sokakta oturduklarını ve ailece görüştüklerini anlatan Hilbert, Türk futbolcular içinde Hakan Şükür ve Rüştü'yü iyi bildiğini ifade etti.

Alman teknik direktör Schuster'in takımın başında bulunması, Alman futbolcu Ernst'in takımda olmasının bir avantaj olduğunu vurgulayan Alman futbolcu, Stuttgart'ta sağ kanatta oynadığını, zaman zaman da sol kanatta görev aldığını söyledi.

Hilbert, imza töreninin ardından 9 numaralı Beşiktaş formasını giyerek basın mensuplarına poz verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler