Beşiktaş'tan müthiş takas teklifi

Teknik direktörlüğe Bernd Schuster'i getirdikten sonra Ricardo Quaresma ve Roberto Hilbert'i renklerine bağlayan Beşiktaş'ın, bu kez Bursaspor'la dev bir takasa hazırlandığı iddia ediliyor.

Yayınlanma: 25.06.2010 - 13:45
Abone Ol google-news

Sezonu kupasız kapatan Beşiktaş, Turkcell Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'un yıldızlarına göz dikti. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Sercan Yıldırım ve Ozan İpek için Bursaspor'un kapısını çalan Beşiktaş yönetiminin, yeşil-beyazlılara çok cazip bir teklif sunduğu öne sürülüyor.

İlk etapta Sercan ve Ozan'a karşılık Zapotocny ve Holosko ile bir miktar para öneren siyah-beyazlıların, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Tello'nun da takasa eklenmesi talebini kabul ettiği belirtiliyor. İki kulübün, Sercan Yıldırım ve Ozan İpek'in; Holosko, Tello, Zapatocy ve 2 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a satılması konusunda anlaştığı iddia ediliyor. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in yurtdışına çıkmadan önce Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile el sıkıştığı gelen haberler arasında.

Bu takasın gerçekleşmesi halinde Beşiktaş hem ısrarla istediği iki futbolcuyu kadrosuna katacak hem de takımdaki yabancı oyuncu sayısını 9'a çekecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler