Beşiktaş Avusturya'ya gitti

Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da başlayan Beşiktaş, yurt dışı kampı için Avusturya'ya gitti.

Yayınlanma: 26.06.2010 - 13:33
Abone Ol google-news

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla yaklaşık 1 saatlik rötarla Münih'e hareket eden siyah-beyazlı futbolcular, buradan kara yoluyla kamp yapacakları Avusturya'nın Pongau bölgesindeki St.Johann kasabasına geçecek.

Yolculuk öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Serdal Adalı, kamp sonuçlanana kadar transferle ilgili bir çalışmalarının olmayacağını söyledi.

Uğur İnceman ise yeni sezonda taraftarlarına daha farklı bir Beşiktaş izleteceklerini, iyi bir kamp dönemi geçirip, yeni sezona hazır olmak istediklerini belirterek, ''Kendi açımdan iyi bir hazırlık dönemi olacak. Yeni transferler çok önemli isimler. İnşallah hep birlikte Beşiktaş'ın başarısı için çalışacağız. Hocamızın istediklerini yerine getirip maçlara hazır olmak istiyoruz'' dedi.

Bu arada Beşiktaş'ın yeni transferi Ricardo Quaresma, Atatürk Havalimanı'nda taraftarlardan büyük ilgi gördü.

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Yusuf ve Rıdvan ile Dünya Kupası'nda bulunan Tello ve Holosko kampa gitmedi. Kampa 28 kişilik bir kadro ile giden siyah-beyazlılarda, İstanbul'daki antrenmanlara katılan genç futbolculardan Sezer ve Umut ise Avusturya'ya götürülmedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler