AKP Angelina Jolie'yi davet etti

AKP Kadın Kolları Başkanlığı, iş dünyasında kadının rolünün ele alınacağı toplantıya, ünlü film yıldızı Angelina Jolie'yi davet etti. AKP Kadın Kolları Başkanı Fatma Şahin, yardımseverliği ile bütün dünyada tanındığı için Angelina Jolie'yi davet ettiklerini belirtirken Jolie'den henüz bu davete yanıt gelmediği öğrenildi.

Yayınlanma: 14.10.2008 - 11:42
Abone Ol google-news

2 yıldan beri uluslararası toplantılar düzenlendiğini belirten AKP Kadın Kolları Başkanı Fatma Şahin, bu kapsamda, iş dünyasında kadının rolünün masaya yatırılacağı ''İşte Kadın'' konulu bir toplantı düzenleyeceklerini ifade etti. Şahin, toplantıya işçi, işveren, dünyada rol modeli olmuş güçlü kadınları davet ettiklerini söyledi.

Angelina Jolie'yi de bu toplantıya davet ettiklerini anlatan Şahin, ''Dünyanın kabul ettiği güçlü bir sanatçı. Yardımseverliğiyle bütün dünya onu biliyor. Biz de bu anlamda davet ettik. Davetimizle alakalı süreç, bu hafta takip ediliyor'' diye konuştu.

Şahin, ''Jolie'den nasıl yanıt geldi?'' diye sorulması üzerine, Jolie'nin, vakıfla çalıştığını belirterek, ''Yoksul ülkelere bir takım para bağışıyla çalışma sistemi oluşturuyor. Fakat biz iktidar partisiyiz. Yaptığımız hiçbir programda, davet ettiğimiz hiç kimseye para vermedik. Bunu onlara ilettik. Şimdi onlardan yanıt bekliyoruz'' dedi.

ABD'den Terry Neese ve Mona Dimond, Pakistan'dan Manail Anis Ahmed'in, toplantıyla ilgili davetlerine olumlu yanıt verdiklerini bildiren Şahin, ''İstiyoruz ki bütün dünyadan güçlü kadınlar gelsin ve güçlü bir ses çıkaralım'' dedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler