Fethiye'de teröre protesto

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, çok sayıda kişinin katılımıyla,''Terörü Protesto'' yürüyüşü düzenlendi. Fethiye Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanlığı ile ilçede faaliyet gösteren 35 sivil toplum örgütünün çağrısı ile Atatürk Anıtı'nın önünde toplanan yurttaşlar, burada yapılan basın açıklaması esnasında ''Kahrolsun PKK'', ''PKK Meclisten defol'', ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'' şeklinde sloganlar attı.

Yayınlanma: 14.10.2008 - 12:10
Abone Ol google-news

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, ''Terörü Protesto'' yürüyüşü düzenlendi. İlçe merkezinde bulunan şehitler anıtına kadar marş ve sloganlar eşliğinde yürüyen gruba, yurttaşlar evlerinin balkonlarına astıkları Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle, turistler ise alkışlarla destek verdi.

Fethiye Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Namık Ünal, yürüyüşe katılanlara hitaben yaptığı konuşmada, Anadolu'nun her karış toprağının şehit kanları ile sulandığını ifade etti. Ünal, ''Gerekli tedbirler en seri şekilde alınarak derhal uygulanmalıdır. İhanetin bulacağı bütün zeminleri ortadan kaldırmak yöneticilerimizin en önemli görevidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet vatana ihanettir' sözüne riayet etmeye mecburuz. Vatanımızı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Şehitlerimiz bizim en büyük kutsal değerlerimizdir'' dedi.

Mitinge Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile siyasi partilerin ilçe başkanları da katıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon