Sapık babanın akli dengesi yerinde

Avusturya'da evinin bodrumuna hapsettiği kızına 24 yıl boyunca tecavüz ederek kızından 7 çocuk sahibi olan sapık baba Josef Fritzl'in, akli durumu itibariyle cezai ehliyete haiz olduğu bildirildi.

Yayınlanma: 15.10.2008 - 13:02
Abone Ol google-news

Kendi öz kızına 24 yıl boyunca tecavüz edip 7 çocuk sahibi olan sapık baba Josef Fritzl'in akli dengesinde bir sorun olmadığı bildirildi.

Savcılık sözcüsü Gerhard Sedlacek, ciddi kişilik bozukluğuna rağmen Fritzl'in 24 yıllık süre içinde yaptıklarının tamamıyla bilincinde olduğu sonucuna varıldığını söyledi.Bu durumda savcıların 73 yaşındaki Fritzl hakkında dava açabileceği ve sapık babanın hakim önüne çıkabileceği belirtildi. Fritzl cebir, tecavüz, ensest ve çocuklarından birinin ölümünden sorumlu olmakla suçlanıyor.

Fritzl, kızını henüz 18 yaşındayken evinin bodrumuna hapsederek ondan 7 çocuk sahibi olmuş, çocuklardan biri doğduktan sonra ölmüştü. Fritzl, karısına ise "kızının evden kaçtığı ve doğurduğu çocukları evlerinin kapısına bıraktığı" hikayesini uydurarak, çocuklardan üçünü karısı ve kendisiyle birlikte yaşamak üzere eve çıkarmıştı.

Korkunç olay, hiç gün ışığı görmeden yaşayan en büyük çocuk Kerstin'in (19) hastalanarak hastaneye kaldırılmasıyla ortaya çıkmış ve tüm dünyayı şoke etmişti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler