Ekşi'den Başbuğ'a tepki

Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi, ''Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un Türk Silahlı Kuvvetleri'ni yıpratmayı amaçlayan yayınlara gösterdiği tepkinin normal, ancak bu tepkinin medya dünyasını tedirgin etmeyi amaçladığı izlenimini veren bir üslupla dile getirilmesinin doğru olmadığını'' belirtti.

Yayınlanma: 15.10.2008 - 13:18
Abone Ol google-news

Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi, yaptığı yazılı açıklamada, ''Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni yıpratmayı amaçlayan kampanya nitelikli yayınlar nedeniyle tepki duymasının normal olduğunu'' bildirdi.

Orgeneral Başbuğ'un bu yayınlara karşı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hukukunu korumasının hakkı ve görevi olduğunu ifade eden Ekşi, açıklamasında şunları kaydetti:
''Ancak bu tepkinin medya dünyasını tedirgin etmeyi amaçladığı izlenimini veren bir üslupla dile getirilmesi doğru değildir. Sayın Başkanın haklı mücadelesinde kendisini desteklemek, bu ülkeye sevgi ile bağlı herkesin görevdir, ancak bu görevin bihakkın yerine getirilmesi sadece ifade özgürlüğüne hepimizin saygı duyduğu ortamda mümkün olur.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler