TGC, TRT'deki yapılanmadan kaygılı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), TRT’deki yeniden yapılanma çalışmalarından kaygı duyduğunu açıkladı. Yeniden yapılanma çalışmalarının, nitelikli elemanların mağduriyetine yol açmayacak şekilde, hukuka uygun olarak gerçekleştirilmesi istendi.

Yayınlanma: 15.10.2008 - 13:57
Abone Ol google-news

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti TRT’deki yeniden yapılanma çalışmaları nedeniyle kaygılı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC),Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, kamu hizmeti yayıncılığının tek temsilcisi olan ve yakın bir döneme kadar Türk halkına radyo ve televizyon yayıncılığının başarılı örneklerini veren TRT’de son gelişmelerin kaygı ile izlendiği belirtildi.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Yeniden yapılanma çerçevesinde yürütülen çalışmaların bir bölümü üyemiz olan deneyimli, nitelikli elemanların mağduriyetine yol açmayacak emeğe, hak ve hukuka saygılı şeffaf bir biçimde gerçekleştirmesi en büyük temennimizdir. TGC Yönetim Kurulu olarak saygın bir kurum olan TRT’ nin bu kez kimi dönemlerdeki zafiyetini oluşturan siyasi kadrolaşma eğilimlerinin dışında kalacağına inanmak istiyoruz.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler