Ankara'da elektrik kesintisi

Dağıtım şebekelerinde daha önce planlanan yıllık periyodik işletme, bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 16 ve 18 Ekim tarihlerinde Ankara'nın bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Yayınlanma: 15.10.2008 - 16:55
Abone Ol google-news

Ankara'da, 16 ve 18 Ekim tarihleri arasında uygulanacak olan elektrik kesintisinin etkileyeceği bölgeler,  Başkent Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinden yapılan yazılı açıklama ile belirtildi. 16 Ekimde 09.00-14.00 saatleri arasında elektrik alamayacak yerler şöyle:

Şereflikoçhisar'da, Karabük, Kadıncık, Sadıklı, Musular, Palazobası, Değirmenyolu, Deliler, Şeyhli, Haydarlı, Fadıllı, Seymenli, Cıngıl, Bağobası, Kadıobası, Çatçat, Çayırönü, Üzengilik, Yeşilyurt, Karendere, Baltalı, Eley, Aliuşağı ve Yalnızpınar köyleri ile Devekovan ve Çalören belediyeleri.

Evren ilçesine bağlı İbrahimbeyli, Eskitorunobası, Cebirli, İnebeyli, Yusufuşağı, Altınbaşak, Demirayak, Solakuşağı ve Çatalpınar köyleri.

18 Ekimde elektrik kesintisi uygulanacak yerler ve saatleri ise şöyle:

Çankaya'da 09.00-14.00 saatleri arasında İstanbul Caddesi üzeri hal içeri benzinlik ve civarı, Aktim Sitesi, su motorları ve civarı.

Yenimahalle'de 09.00-13.00 saatleri arasında Yakacık Mahallesi, Çilek Sokak, Aşıkpaşa Caddesi, Baldıran Sokak, Sedefçiler Sokak ve civarları.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler