Kasımpaşa'ya İspanyol orta saha

Turkcell Süper Lig'de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Kasımpaşa, Real Mallorca takımından İspanyol orta saha oyuncusu Fernando Varela Ramos'u transfer etti.

Yayınlanma: 10.07.2010 - 15:14
Abone Ol google-news

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki kulüp binasında gerçekleştirilen ve Kasımpaşa Kulübü Başkanı Hasan Hilmi Öksüz'ün de hazır bulunduğu imza töreninde Fernando Varela Ramos, yeni takımıyla 2 yıllık mukavele imzaladı.

Hasan Hilmi Öksüz, yaptığı konuşmada, İspanya'da Real Betis ve Real Mallorca gibi önemli ekiplerin formasını giymiş, önemli bir oyuncuyu kadrolarını katmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirirken, ''Bizi tercih etmesinden dolayı gurur duyuyoruz. Burada başarılı olacağına ve takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz'' dedi.

 

Ramos: "Burada bulunmaktan mutluyum"

Türkiye'ye gelerek yeni deneyim yaşayacağını aktaran Fernando Varela Ramos, burada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Türkiye ve Turkcell Süper Lig ile ilgili İspanya'da oynadığı dönemde de bilgi sahibi olduğunu aktaran 31 yaşındaki Ramos, güçlü bir lig mücadelesi olduğunu vurgularken, ''Burada başarılı olacağıma inanıyorum. Kulübümle 2 yıllık sözleşme imzaladım, ancak daha uzun zaman kalabilmek isterim'' ifadelerini kullandı.

Ramos ayrıca, Fenerbahçe'de forma giyen Daniel Güiza ile de konuştuğunu söylerken, ancak bu konuşmanın transferin bitmesinden sonra gerçekleştiğini kaydetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler