Bon Jovi'den Cumhuriyetçilere tepki

Amerikan rock yıldızı Jon Bon Jovi, ABD'de gelecek ay başında yapılacak başkanlık seçimi kampanyasında Cumhuriyetçilerin şarkılarını kullanmasına tepki gösterdi. Demokrat aday Barack Obama'yı destekleyen Bon Jovi, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan yardımcısı adayı Sarah Palin'in mitinglerde, grubuna ait "Who Says You Can't Go Home" adlı parçasını kullandığını duyunca şaşırdığını söyledi.

Yayınlanma: 16.10.2008 - 09:15
Abone Ol google-news

Amerikan rock grubu Bon Jovi'nin solisti Jon Bon Jovi, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan yardımcısı adayı Sarah Palin'in mitinglerde, grubuna ait "Who Says You Can't Go Home" adlı parçasını kullanmasına tepki gösterdi.

"Bu şarkıyı son 25 yıldır bizi destekleyenlere teşekkür etmek için yazdık" diyen Bon Jovi, şarkının kullanılması için kendilerine bir başvuru yapılmadığını ya da kendilerinden izin alınmadığını belirtti. Jon Bon Jovi'nin Demokrat aday Barack Obama'yı desteklediği biliniyor.

Heart adlı bir diğer rock grubu da geçen ay Cumhuriyetçi Parti'den "Barracuda" adlı şarkılarını kullanmamasını istemişti.

Ağustos ayındaysa rock şarkıcısı Jackson Browne, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı John McCain'in "Running on Empty" şarkısını izinsiz olarak kampanyasında kullandığı için dava açmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler