Ünlü golfçü Montgomerie geliyor

Dünyanın en önemli golfçülerinden Colin Montgomerie, Antalya Belek'te tasarımını yaptığı Papillon Golf Sahası'nın resmi açılışı için Türkiye'ye geliyor. İskoç oyuncu, Türk golfünün ünlü simaları ile golf oynayacak.

Yayınlanma: 16.10.2008 - 12:45
Abone Ol google-news

Her yıl Avrupa ülkelerinden onbinlerce golfçüye evsahipliği yapan Belek, önümüzdeki günlerde çok önemli bir konuğu karşılamaya hazırlanıyor. Profesyonel golfte 43 turnuva şampiyonluğu bulunan ve sekiz kez ‘Avrupa’nın en iyi golfçüsü’ seçilen Colin Montgomerie, tasarımını yaptığı Papillon Golf Kulübü’nün açmak üzere 20 Ekim'de Türkiye’ye gelerek kulübün resmi açılışına katılacak. Papillon Golf Kulübü Başkanı Mustafa Nazik adına düzenlenecek turnuvada 88 oyuncu mücadele edecek.
 

Cahit Şahin: Herşeyimizle farklıyız
 
The Montgomerie Papillon Golf Kulübü Müdürü Cahit Şahin, Türkiye’nin ikinci imzalı sahasını açmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Tasarımından kulüp binasına kadar her şeyiyle farklı bir saha inşa ettiklerini belirten Şahin “Kulübün kapısından giren her golfçü bunu hissedecek. Bu saha ayrıca Colin Montgomerie’nin Akdeniz’de dizayn ettiği ilk saha olma özelliğini taşıyor” dedi.
 
104 hektarlık bir alan üzerine kurulu 18 çukurlu The Montgomerie Papillon Golf Sahası’nda 11 adet yapay göl bulunuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler