Boğaziçi Köprüsü'nde trafik kazası

İstanbul Boğaz köprüsü Anadolu yakası girişinde zincirleme trafik kazası yaşandı.

Yayınlanma: 17.07.2010 - 05:16
Abone Ol google-news

İstç Özel Halk Otobüs Şirketleri Basın Müşaviri Ercüment Coşkun'un yaptığı yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Bu gün öğlen saatlerinde İstanbul Boğaz köprüsü Anadolu yakası girişinde zincirleme trafik kazası yaşandı.

Otobüs yoluna giren bir Panelvan minübüsün, hatasını anlayarak geri gitmeye çalışması sonucu araçlar birbirine çarptı. İki aracın arkadan çarpması sonucu bir Özel Halk Otobüsü de önündeki bir başka otobüse çarpmak suretiyle kazaya karıştı.

Bazı yolcuların yaralandığı kazada ölen olmadı. Denetim görevlilerimizin aldığı bilgi, yaralıların da taburcu edilecek olduğu yönünde."

 

Kazalar can aldı: 11 ölü

Türkiye bu sabaha kaza haberiyle başladı... Sivas, Bursa, Tekirdağ ve Bilecik'te meydana gelen farklı trafik kazalarında toplam 11 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.

Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen kamyon, D-100 karayolunun Koyulhisar ilçesi Sivas'ın Yukarı Kale Mahallesi mevkisinde, bir köprünün demir korkuluklarına çarparak yan yattı.

Kazada, kamyondaki kimlikleri henüz belirlenemeyen ve ikisi araçtan fırlayarak köprüden aşağı düşen üç kişi olay yerinde hayatını kaybetti, üç kişi ise yaralandı.

Yaralılar Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

 

Bursa

Bursa'nın Muharem Kemal Semetey yönetimindeki 31 RY 431 plakalı TIR, Bursa-İzmir kara yolunun 40. kilometresinde, sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 16 TR 796 plakalı motosikletle çarpıştı.

Kazada, TIR şoförü Semetey ile motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Tekirdağ

İstanbul'dan Tekirdağ'a gelen Tarık Arslan'ın (49) kullandığı 34 BC 4959 plakalı otomobil, Marmara Ereğlisi ilçesine bağlı Yenice beldesine 500 metre kala direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Önce Mustafa Çiftçi'nin kullandığı 34 UM 2337 plakalı kamyona, ardından da Mustafa Ekici'nin (32) kullandığı 16 JCP 40 plakalı kamyonete çarpan otomobil, devrildi.

Kazada, Arslan'ın otomobilindeki eşi Fatma Arslan (43) ve oğlu Mehmet Arslan (25) öldü, sürücü Arslan ile henüz ismi belirlemeyen bir kadın ile Türkan Arslan (23) yaralandı.
Durumu ağır olan Mehmet Arslan Çorlu Devlet Hastanesi'ne, ismi belirlenemeyen 25 yaşlarındaki kadın ise Özel Şifa Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hafif yaralanan Türkan Arslan (23) ile kamyonet sürücüsü Ekici ve Mikail Ekici (18) ise Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

Adana

Adana'da, DSİ'ye ait sulama kanalına düşen otomobilde bulunan biri 11 aylık bebek 2 kardeş öldü, diğer 2 kardeş sağ kurtarılırken, babalarına ulaşılamadı.

 

Bilecik

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Hulusi Üçpınar (52) yönetimindeki 34 GA 0109 plakalı otomobil, Bilecik-Söğüt karayolunun 12. kilometresinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada otomobilde bulunan sürücünün eşi Zübeyde Üçpınar (52), oğlu İbrahim Üçpınar (13) kaza yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan Hulisi, Halit Eyüp ve İsmail Üçpınar, Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Hulisi Üçpınar ile Halit Eyüp Üçpınar, buradaki ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesine sevk edildi.

 

Eskişehir

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde otomobille tırın çarpışması sonucu, sürücüler öldü.

Alınan bilgiye göre, Orhan Şahin idaresindeki 16 ARZ 53 plakalı tır, Sivrihisar-Eskişehir karayolunun 17. kilometresinde Ömer Özer'in kullandığı 26 NN 995 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Özer ile tır sürücüsü Şahin kaza yerinde yaşamını yitirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler