Gazetelerde bugün

Cumhuriyet gazetesi bugün "Her gün yeni acı" manşetini kullandı ve dün şehit verilen 4 askeri manşetine taşıdı. Milliyet " İşkencede 'kes yapıştır' ifade" manşetini kullanarak Engin Çeber'in ölümüyle ilgili verilen polis ifadesine dikkat çekti. Tercüman gazetesi ise "Tezgah çıktı" manşetini kullanarak Aktütün'den sonra ortaya atılan krokilerin Kerkük'teki bir terör hareketine ait olduğunu vurguladı.

Yayınlanma: 17.10.2008 - 06:46
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Her gün yeni acı


Komutan yaralandı Kavaklı kırsalında operasyona çıkan askerlere bir patlamanın ardından ateş açıldı. İlk ateşte 4 asker şehit oldu. Karşı ateş üzerine kaçan teröristlerin önünü kesmek amacıyla bölgeye gönderilen helikopterlerden biri arızalanarak iniş sırasında düştü. Burada da bir asker şehit olurken, aralarında tugay komutanının da bulunduğu 15 asker yaralandı.


 

HÜRRİYET

Beş şehit general yaralı Hakkari'de çatışmalarda 4 asker şehit düştü.

Bir helikopterin karanlıkta ağaca çarparak düşmesi sonucunda Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük ile 15 asker yaralandı, bir asker de şehit oldu. Operasyonlarda beş terörist öldürüldü.


 

MİLLİYET

İşkencede 'kes yapıştır'ifade

Engin Çeber'in işkence sonucu ölümüyle ilgili olarak 19 polisin savcıya verdiği ifadelerin imla hatalarına kadar bire bir aynı olması, tutanakların kopyalama yöntemiyle hazırlandığnı ortaya koydu.


 

RADİKAL

Nihayet siyasete heyecan geldi


CHP, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Karayalçın'la anlaşınca Gökçek meydan okudu: Kaybedersem siyaseti bırakarım. Karayalçın ve Baykal da bıraksın.

 

 

TERCÜMAN

Tezgah çıktı

17 şehit verdiğimiz Aktütün'deki terör baskınına ait diye bir kısım tarafların ortaya attığı krokilerin Kerkük'teki bir terör hareketine ait olduğu anlaşıldı.

 

 

AKŞAM

Paşa gibi konuştu

Başbakan, Org. Başbuğ'un sert açıklamasına destek verdi, medyayı uyardı: Biz doğru olan yerdeyiz. Gerisini yanlış yerde olan düşünsün.

 

 

POSTA

5 yiğit daha şehit


Aktütün'de şehit olan 17 askerimizin acısı dinmeden Türkiye dün yine yasa boğuldu. Hakkari'de PKK'lı teröristlerle çatışmaya giren komando bölüğündeki 4 askerimiz şehit oldu. Çatışmanın duyulması üzerine olay yerine helikopterle asker sevk edildi.

 

 

VATAN

Hukuk skandalı


Adnan Oktar'ın talebi üzerine Vatan'ın internet sitesini kapatın hakimin 'hukuka aykırı' karar aldığı ortaya çıktı.

 

 

STAR

Hani devlet beni koruyacaktı abi

Malatya katliamı sanığı Emre Günaydın, kendisini azmettirmekle suçlanan Varol Aral'a mahkeme salonunda "Hani devlet beni koruyacaktı" diye sordu.

 

 

SABAH

İşte batan ülke


Krizin iflasın eşiğine getirdiği İzlanda'da halk katlanan borçları nedeniyle evlerine kapandı.

 

 

YENİ ŞAFAK

Krizin freni patladı dünya alarmda


ABD ve AB'nin hazırladığı 4 trilyon dolarlık dev kurtarma paketlerine ve faiz indirimlerine rağmen borsalar çöktü. Dolar 1,50 YTL sınırına dayandı, euro 2 YTL barajını geçti.

 

 

ZAMAN

Zirve cinayeti sanığı sordu: Hani devlet desteği sağlayacaktınız?


Zirve Yayınevi cinayetinde son duruşma, olayın basit bir cinayet olmadığı tezini güçlendirdi. Mahkemede, sanıklardan Günaydın'ın 'azmettiricim' dediği Aral, tanık sıfatıyla dinlendi. Günaydın, kilit isme seslendi: "Sana devlet desteği sağlarız demiştin, nasıl devlet desteği
sağlayacaktın?"



 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler