Kazalar yine can aldı

Çorum ve Uşak'ta iki farklı trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 6 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 19.07.2010 - 11:36
Abone Ol google-news

Çorum'un Osmancık ilçesinde Samsun istikametinden İstanbul'a yönüne gitmekte olan Hüsamettin Çelik yönetimindeki 34 VD 872 plakalı otomobil, ilçeye 8 kilometre kala, Hasan İslamoğlu (42) idaresindeki 34 ED 214 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada, Hüsamettin Çelik, Salih Çelik ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi olay yerinde öldü. Meryem Yetimoğlu, Hasan İslamoğlu (11), Gökhan İslamoğlu (14), Semra İslamoğlu (36), Hasan İslamoğlu (42), Burak İslamoğlu (20) ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi yaralandı.

Yaralılar, Osmancık Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaza nedeniyle İstanbul-Samsun karayolu bir süre trafiğe kapatıldı.

Uşak'da ise; Uşak-Afyonkarahisar karayolunun 20. kilometresi, Çarıkköy rampasında, Hakan Kılıç'ın (28) kullandığı 35 DRH 38 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak takla attı. Yaklaşık 200 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü Hakan Kılıç ile otomobilde bulunan annesi Muazzez Kılıç (60), yakınları Murat Kılıç (29) ile Berkan Kılıç (17) otomobil içinde sıkıştı.

Olay yerine gelen Uşak Belediyesi İtfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan 4 kişiyi güçlükle dışarı çıkardı.

Bu sırada, Muazzez Kılıç ile Murat Kılıç kaza yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Hakan Kılıç ile Berkan Kılıç ise olay yerine gelen ambulans ile Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasında da İbrahim Gültekin'in (21) kullandığı 17 ZA 573 plakalı motosiklet, Umurbey beldesi Hacıgelen köyü Koca Mezar mevkisinde, Osman Yıldırım (63) idaresindeki 17 NA 343 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Motosiklet sürücüsü Gültekin, olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklette bulunan Samet Gültekin (15) de kaldırıldığı Çanakkale Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Otomobil sürücüsü Yıldırım ile otomobilde bulunan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 4 kişi de yaralandı. Yaralılar, Çanakkale Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler