Fortis Türkiye kupası kuraları çekildi

Fortis Türkiye Kupası'nda 2008-2009 sezonu grup maçlarının kura çekimi İstanbul'da yapıldı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sıvasspor seri başı olarak gruplarda direkt yer aldı.

Yayınlanma: 17.10.2008 - 08:47
Abone Ol google-news

Ataköy Olimpiyatevi'nde, Futbol Federasyonu yetkilileri ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen kura çekiminde, 2007-2008 futbol sezonunda Turkcell Süper Lig'i ilk 4 sırada tamamlamış olan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor seri başı olarak gruplarda direkt yer aldı. Bu sezon kupada eleme aşamasında tur atlayan 16 takımın gruplara dağılımı ise kurayla belirlendi.

Fortis Türkiye Kupası 2. kademe karşılaşmaları sonunda Alanyaspor, Altay, Ankaraspor, Ankaragücü, Antalyaspor, Bursaspor, Denizlispor, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kayserispor, Konyaspor, Malatyaspor, Manisaspor, Tokatspor ve Trabzonspor gruplarda mücadele etmeye hak kazanmıştı.

Kupada grup müsabakaları 5'er takımdan oluşan 4 ayrı grupta, toplam 20 takım arasında oynanacak. Her takım 2'si iç saha, 2'si de dış sahada olmak üzere toplam 4 maç yapacak ve gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar çeyrek finale yükselecek.
Gruplarda ilk maçlar 29 Ekim Çarşamba günü yapılacak.

 

Gruplar

Fortis Türkiye Kupası'nda gruplar şöyle oluştu:
(A) Grubu: Beşiktaş, Trabzonspor, Gaziantepspor, Antalyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
(B) Grubu: Galatasaray, Kayserispor, Ankaraspor, Altay, Malatyaspor
(C) Grubu: Sivasspor, Denizlispor, Konyaspor, Manisaspor, Alanyaspor
(D) Grubu: Fenerbahçe, Ankaragücü, Bursaspor, Eskişehirspor, Tokatspor
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler