IMF heyeti TÜSİAD ile görüştü

IMF heyeti Türkiye'deki temasları kapsamında bugün de TÜSİAD yönetim kuruluyla bir araya geldi. IMF Türkiye Masası Şefi Lorenzo Giorgiani, yeni stand-by'a ihtiyaç olup olmadığına ilişkin, "Biz elbette ihtiyaç olduğu her zaman hazırız" dedi.

Yayınlanma: 17.10.2008 - 14:38
Abone Ol google-news

IMF Türkiye Masası Şefi Lorenzo Giorgiani başkanlığındaki heyet, İstanbul'daki temasları kapsamında Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) yönetim kuruluyla bir araya geldi. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşme, basına kapalı olarak TÜSİAD'ın Tepebaşı'ndaki merkezinde gerçekleştirildi.

Görüşmeye, Giorgiani'nin yanı sıra IMF Türkiye Masası Şefliği görevini yakın zamanda devralacak olan Rachel van Elkan, TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Ferit Şahenk, Aldo Kaslowski, Ümit Boyner, Pekin Baran, Yavuz Canevi, Erdal Karamercan, Haluk Dinçer ve Zekeriya Yıldırım katıldı.

Giorgiani, toplantı sonrasında, ekonomi hakkında çok yararlı fikir alışverişinde ve çok güzel tartışmalarda bulunduklarını kaydetti.

Giorgiani, "Yeni stand by'a ihtiyaç var mı?" sorusunu, "Bu, hükümete yöneltilecek bir soru. Biz elbette ihtiyaç olduğu her zaman hazırız" karşılığını verdi.

Heyet, hafta sonunda Ankara'ya gidecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler