Öndeş'ten yalanlama

Silivri Belediye Başkanı Yardımcısı Namık Öndeş, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarını yanıtladı. Öndeş, ''Sayın Kılıçdaroğlu, 2004'te başkan yardımcısı olduğumdaki mal varlığım ile şimdikini açıklamamı istemiş, ama artış yerine azalış olduğunu görecek ve yaptıklarından utanacak'' dedi.

Yayınlanma: 17.10.2008 - 16:02
Abone Ol google-news

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Namık Öndeş, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakkındaki iddialarıyla ilgili olarak, yaptığı yazılı açıklamada, görevde bulunduğu 4.5 yılda kimseden 5 kuruş almadığını belirterek, şunları kaydetti:

''Sayın Kılıçdaroğlu, 2004'te başkan yardımcısı olduğumdaki mal varlığım ile şimdiki mal varlığımı açıklamamı istemiş, ama ümit ettiği gibi artış yerine azalış olduğunu görecek ve bana göre yaptıklarından utanacak.
Kılıçdaroğlu'nun kişileri suçlamadan önce kişiliklerini araştırması gerekir. Oturduğum lokantada, kahvede bile hesabını kimseye ödetmeyen, buna aşırı titizlik gösteren biriyim. CHP ilçe teşkilatları kanalıyla bunun araştırmasını yapmak çok kolay.
Görev süremde ne makam aracı ne de makam şoförü kullandım. Bu konuda belediye bütçesinden namıma bir kuruş harcanmamıştır. Ayrıca belediyenin işlerinde dahi özel aracımı kullandım. Yaşam felsefeme göre söz namustur, güven, samimiyet ve itimat önce, yazılı evrak sonradan gelir. Bunu anlayıp anlamamak insanın yaşam felsefesiyle ilgilidir.''

Bölgesindeki insanların kendisini iyi tanıdıklarını ifade eden Öndeş, başkan yardımcısı olmadan önce de okullara, camilere ve yardıma muhtaç insanlara yıllar boyunca yardımda bulunduğunu bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler