Beşiktaş Prag'da

Beşiktaş, Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen ile yarın yapacağı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı için başkent Prag'a geldi.

Yayınlanma: 28.07.2010 - 13:43
Abone Ol google-news

Siyah-beyazlı takım, öğlen saatlerinde Prag'a ulaşırken, daha sonra havalimanından kalacağı otele geçti. Beşiktaş kafilesinin gelişine Çek basını da ilgi gösterdi. Basın mensuplarının yanı sıra teknik direktör Bernd Schuster ve futbolcuların Çek hayranları da takımı karşılayanlar arasındaydı. Çek futbolseverler, Schuster ve futbolcuların fotoğraflarının yer aldığı albümleri imzalatmak için birbiriyle yarıştı. Beşiktaş, Viktoria Plzen maçının hazırlıklarını bu akşam gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. Ayrıca antrenman öncesinde teknik direktör Bernd Schuster bir basın toplantısı düzenleyecek.

Hilbert ve Holosko ilk kez kadroda

Beşiktaş'ın Prag kafilesinde Alman futbolcu Hılbert ile Slovak Holosko da yer aldı. Dünya Kupası nedeniyle takıma geç katılan ve bu nedenle 2. ön eleme turunda Vikingur ile yapılan maçlarda kadroda yer almayan Holosko, Viktoria Plzen maçı için kadroda kendisine yer buldu. Holosko'nun yanı sıra sözleşme imzalanmasına rağmen lisansı çıkarılmayan ve bu nedenle Vikingur maçlarında oynama fırsatı yakalayamayan Hılbert de siyah-beyazlı kafileyle Prag'a geldi. Alman oyuncu, Schuster'in oynatması halinde ilk kez Beşiktaş formasıyla resmi maça çıkmış olacak.
 

Guti, İstanbul'da kaldı

Beşiktaş'ın dün resmi sözleşme imzalattığı İspanyol oyuncu Guti ise İstanbul'da kaldı. Henüz hazır olmadığı gerekçesiyle Prag'a getirilmeyen Guti'nin İstanbul'da antrenmanlarını sürdüreceği bildirildi.
 

Ferrari yok

Siyah-beyazlı takımın kadrosunda İtalyan oyuncu Ferrari yer almadı. Geçen sezon ortaya koyduğu performansla göz dolduran, ancak sezon sonuna doğru sakatlıklarla boğuşan İtalyan oyuncu, Vikingur maçlarında da fazla şans bulamamıştı.
 

Sivok: Benim için özel olacak

Beşiktaş'ın Çek futbolcuları Sivok ve Zapotocny, havalimanında Çek basının sorularını yanıtladı. Çek oyunculardan Tomas Sivok, ilk kez Prag'a rakip olarak geldiğini belirterek, ''Benim için özel bir maç olacak'' dedi. Sivok, teknik direktörü Schuster'in kendisinden rakiple ilgili bilgi aldığını, ancak bu bilgileri basın mensuplarıyla paylaşmayacağını söyledi.
Sivok'un yanı sıra Zapotocny de Çek gazetecilerinin sorularını yanıtladı.
 

Yönetimden destek

Siyah-beyazlı takımın Viktoria Plzen ile yapacağı karşılaşma için yönetim kurulu üyeleri de takımı yalnız bırakmadı. Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticiler Serdal Adalı, Şeref Yalçın, Doğan Küçükemre, Cengiz Zülfikaroğlu'nun yanı sıra takım kafilesinde Fahrettin Curoğlu, Sinan Vardar ve Orhan Saka yer aldı.
 

THY'den Beşiktaş'a rest

Beşiktaş'ı getiren Türk Hava Yolları (THY), yarınki maç öncesi siyah-beyazlı takıma küçük bir jest yaptı. Siyah-beyazlı takımın uçağında kafiledekilere dağıtılan menüde, Beşiktaş logosu ve Kara Kartal yer aldı. Izgara köfte ve Mantarlı Ravioli ana yemeklerinin bulunduğu menüde ayrıca Beşiktaş'ın Viktoria Plzen ile yapacağı karşılaşmanın tarihine de yer verildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler