29 Ekim'de kapanacak yollar

Cumhuriyet'in kuruluşunun 85. yıl dönümü nedeniyle yapılacak prova ve kutlama nedeniyle, yarın ve 29 Ekim'de bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Yayınlanma: 18.10.2008 - 11:58
Abone Ol google-news

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vatan Caddesi'nde yarın yapılacak prova ile 29 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek kutlama sebebiyle Vatan ve Millet caddeleri, bu caddeye çıkan bütün yollar ile Hal yolu bitimi, E-5 Karayolu Cevizlibağ-Tünel sapağından itibaren Vatan Caddesi-Lahor Meydanı'na kadar geliş ve gidiş yönü, saat 06.00'dan itibaren tören ve provalar bitene kadar trafiğe kapalı olacak.
Vatan Caddesi'ni kullanacak sürücülerin tercih etmesi gereken alternatif yollar şöyle sıralandı:

''D-100 Karayolu'ndan Vatan Caddesi'ne gidecek sürücüler Haliç Tüneli, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray veya Haliç Tüneli, Ayvansaray ışıklarından Balat Yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikameti, E-80 Karayolunu kullanabilecekler. Milliyet Gazetesi karşısından TEM Otoyolu yönü, sahil yolunu takip edenler ise sahil güzergahından Yenikapı–Kumkapı-Sirkeci istikametini, Vatan Caddesi'ni tercih ederek Fatih'teki hastanelere gelecek olan ambulans ve diğer araç sürücüleri, sahil yolu, Fatih'ten aynı hastanele gelecek olan sürücüler de Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi güzergahını izleyebilecekler.''

Açıklamada, aynı günlerde Üsküdar Demokrasi Meydanı'ndan Harem sahil yolu ile Harem'den Üsküdar'a giden sahil yolunun da trafiğe kapalı olacağı kaydedildi.
Bu yolları kullanacak sürücülerin ise Demokrasi Meydanı'ndan Üsküdar Halk Caddesi ve Yeni Toptaşı Caddesi ile Selmani Pak Caddesi'nden Cumhuriyet Caddesi ve Bağlarbaşı'na, ayrıca Harem İskele Caddesi'nden duvar dibi ışıklara yönlendirileceği bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler