32,900 YTL'den başlayan fiyatlarla

12. İstanbul Autoshow Fuarı’nda ilk kez Türk tüketicisinin karşısına çıkan ve büyük bir beğeniyle karşılanan cee’d Sportywagon, 32,900 YTL’den başlayan özel tanıtım fiyatıyla satışa sunuluyor.

Yayınlanma: 18.10.2008 - 13:18
Abone Ol google-news

KIA cee’d SW, cee’d’in bütün özelliklerini barındırırken, üzerine çok yönlülüğü ve pratikliği de ekliyor. KIA cee’d SW, özellikle genç müşteri kitlesinin modern, dinamik, spor görünüşlü, performanslı ama bir o kadar da işlevsel bir otomobil beklentilerinin tümünü karşılayacak özelliklere sahip.

Kia cee’d SW,  1.6 lt. CRDi  90 beygir ve 1.6 lt. CRDi 115 beygir olmak üzere iki farklı dizel motor seçeneği, Cool, Motion ve Concept adıyla 3 farklı donanım paketi, düz ya da otomatik vites seçeneği ile Türk tüketicilerinin beğenisine sunuluyor. 

KIA cee’d SW,  İngiltere’de Motors North tarafından Best Estate Car, yine İngiltere’de What Car Dergisi tarafından 2008 Estate Car of the Year ( 2008 Yılının Stationwagon Otomobili),  Avusturya’da ise B2B Dergisi tarafından Fleet Car of the Year 2008 ödüllerini alarak büyük bir başarı elde etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler