Vurgun kuşkusu

Sualtı Sporları Federasyonu'nca Bodrum'da düzenlenen 11. Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası kapsamında Bodrum Karaada açıklarında dalış yapan Zeynel Abidin Sezgün, vurgun yediği kuşkusuyla hastaneye kaldırıldı.

Yayınlanma: 18.10.2008 - 19:19
Abone Ol google-news

Bodrum'da, vurgun kuşkusuyla hastaneye kaldırılan dalgıç Zeynel Abidin Sezgün, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait helikopterle Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'na sevkedildi.

Alınan bilgiye göre Zeynel Abidin Sezgün (43), Sualtı Sporları Federasyonu'nca Bodrum'da düzenlenen 11. Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası kapsamında Bodrum Karaada açıklarında dalış yaptı.

Sudan çıktıktan bir süre sonra kolunda ağrı hisseden Sezgün'e ilk müdahale, teknede bulunan sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Sezgün, karaya çıkartıldıktan sonra ambülansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Daha sonra Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kamp Eğitim Merkezi'ne getirilen Sezgün, buradan da Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait bir helikopterle Marmaris'teki Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'na sevkedildi.

Öte yandan Bodrum Devlet Hastanesi'nde bulunan basınç odasının teknik donanımının ve doktorunun olduğu, ancak teknisyen olmadığı gerekçesiyle Sezgün'e müdahale için kullanılamadığı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler