Antalya'da suç örgütü operasyonu

Antalya'da, organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 19 kişiden 8'i tutuklandı. 19 kişi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Suçlar Büro Amirliği tarafından ''Suç işlemek amacıyla kurulmuş bir örgütün faaliyeti çerçevesinde uyuşturucu nakletmek, bulundurmak ve ticaretini yapmak'' sebebiyle gözaltına alınmıştı.

Yayınlanma: 18.10.2008 - 20:20
Abone Ol google-news

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Suçlar Büro Amirliği tarafından ''Suç işlemek amacıyla kurulmuş bir örgütün faaliyeti çerçevesinde uyuşturucu nakletmek, bulundurmak ve ticaretini yapmak'' suçlarından gözaltına alınan 19 kişi işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan, Memduh Ç, Nedim A, Hüseyin Y, Hüseyin A, Vedat K, Faruk B, Veysi D. ve Halil Ç. tutuklanırken diğerleri serbest bırakıldı.

Operasyonda, Kızıltoprak, Zeytinköy, Mehmet Akif Ersoy, Yenigün, Güneş, Yeşilköy, Baraj, Kütükçü, Düdenbaşı ve Ermenek mahallelerindeki 25 ev ve iş yerine baskın yapılmış ve 19 kişi gözaltına alınmış, 107 kilogram esrar ele geçirilmişti.

Tutuklananlardan 4'ünün bir gençlik spor grubundan oldukları iddia edildi.

Emniyet yetkilileri, spor karşılaşmalarını izleyen ve spor etkinliklerine katılan gençlere, bu tür kişilere karşı dikkatli olmaları uyarısında bulunurken, ailelerden de çocuklarının arkadaşlık yaptığı kişileri kontrol etmelerini istedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler