Ünlü golcü F.Bahçe'yi istiyor ama...

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği oyuncular arasında adı geçen Marsilya'nın Senegalli forveti Mamadou Niang, Marsilya yetkililerinin transferine izin vermemesine rağmen Fenerbahçe'de forma giymek istediğini söyledi.

Yayınlanma: 04.08.2010 - 15:17
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği oyuncular arasında adı geçen Marsilya'nın Senegalli forveti Mamadou Niang, Fransız L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, ''Kariyerim için bu tercihi yaptım. Her zaman büyük bir mücadele söz konusu olduğunda bununla ilgileneceğimi söylemiştim. Bir haftadır ortada böyle bir şey var. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, Türkiye'de çok popüler. Issiar Dia bana Fenerbahçe'nin tesislerinin mükemmel, kadrosunun kaliteli olduğunu söyledi'' dedi.

Marsilyalı yöneticilerin ayrılma kararına saygı göstermesi gerektiğini ifade eden Niang, ''Marsilya'ya borcumu ödedim. Bana kulübün verdiği her şeyin karşılığını verdiğimi düşünüyorum. Hiç ihanet etmedim. Her zaman elimden gelenin en iyisini yaptım. Takıma her şeyimi, ruhumu ve kalbimi verdim'' diye konuştu.

Kulübüyle arasında çekişme olmadığını ve son birkaç günde midesindeki rahatsızlık nedeniyle antrenmanlara katılmadığını belirten Niang, ''Kötü tanınmak istemem. Hiçbir zaman yediğim kaba pislemedim. Ayrılana kadar Marsilyalı olacağım. Gidersem kalbimin yarısı burada kalacak, ölene kadar. Futbolu bıraktığımda da gelip burada yaşayacağım'' dedi.

Marsilyalı yetkililerle hafta sonundan önce görüşmeyi umut ettiğini kaydeden Niang, 3 gün sonra başlayacak sezonun ilk maçında Caen'a karşı oynamaya da hazır olduğunu söyledi.

Marsilya transfere izin vermiyor

Niang, takımdan ayrılarak Fenerbahçe'ye gitmek istediğini birkaç gün önce Marsilyalı yöneticilere söylemiş, ancak bu talep yetkililerce reddedilmişti.

Marsilya Başkanı Jean-Claude Dassier, dün AFP'ye yaptığı açıklamada, ''Niang, bize ayrılmak istediğini bildirdi. Teknik Direktör Didier Deschamps ve Sportif Direktör Jose Anigo ile uzun süre görüştü. Ancak bizimle sözleşmesi 2014 yılına kadar devam ediyor ve uygun bir ücret alıyor. Sözleşme imzaladığınızda şartlarını yerine getirmelisiniz'' dedi.

Dassier, ''Fenerbahçe'den gelen maddi teklif göz önüne alındığında Niang'in gitmek istemesini anlayabiliyorum. Ancak ligin başlamasına 4 gün kala Niang'in takımdan ayrılması kesinlikle söz konusu değil. Bu ciddi bir yaklaşım değil'' diye konuştu.

Marsilya Başkanı Dassier, Fenerbahçe'nin Niang için yaptığı 6 milyon avroluk teklifi de yetersiz bulduğunu belirtti.

2005'ten beri Marsilya forması giyen Niang, geçen sezon 18 golle ligin gol kralı olmuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler