Bitlis ve Sakarya'da uyuşturucu operasyonları

Bitlis'te 335 kilogram saf eroin ele geçirildi. Emniyet yetkilileri, uyuşturucunun Avrupa ülkelerine sevk edilmesinin planlandığını, bu operasyonla uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vurulduğunu ifade etti. Ayrıca, Sakarya'nın Hendek ilçesinde, toprağa gömülü kavanozlarda, yaklaşık 400 kilogram esrar bulundu.

Yayınlanma: 19.10.2008 - 15:02
Abone Ol google-news

Bitlis'te düzenlenen operasyonda, 335 kilogram saf eroin ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, E.M. yönetimindeki plakası gizli tutulan kamyonu, Bitlis-Diyarbakır kara yolunda durdurdu.

Aramada, kamyonun kasasına yapılan gizli bölmede, 657 paket içinde 335 kilogram eroin bulundu.

Olayla ilgili gözaltına alınan sürücü E.M. ile araçta bulunan H.K'nin, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'na çıkarılacağı bildirildi.

Emniyet yetkilileri, uyuşturucunun Avrupa ülkelerine sevk edilmesinin planlandığını, bu operasyonla uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vurulduğunu ifade etti.


Sakarya'da 400 kilogram esrar

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, toprağa gömülü kavanozlarda, yaklaşık 400 kilogram esrar bulundu.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kimliği açıklanmayan bir kişinin bahçesinde yaptıkları aramada, toprağa gömülü kavanozlar içinde yaklaşık 400 kilogram esrar ele geçirdi.

Olayla ilgili 6 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Sakarya Valisi Hüseyin Atak'ın, yarın konuyla ilgili olarak basın toplantısı düzenleyeceği kaydedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler